Tegenwoordig is het lastig om snel en betaalbaar een klus in of rondom het huis door een vakman te laten uitvoeren. Soms zijn ze te duur, vaak zijn ze te druk of is de kwaliteit van het werk niet helemaal wat het zijn moet. Wij hebben veel ervaring met vakmannen uit Amsterdam en omgeving en delen daarom graag met onze lezers de top 10 vakmannen uit Amsterdam die uw klus in en rondom huis perfect en tegen een betaalbare prijs kunnen uitvoeren.

Een lekkage of ander loodgieterwerk in Amsterdam uit besteden?

Wij hebben de beste loodgieter van Amsterdam voor u in ons netwerk. Met ons eigen verbouwing een jaar geleden hebben wij deze loodgieter al het loodgieterwerk laten verrichten. Vooraf zijn wij zeer goed geadviseerd en wisten dan ook precies wat we kwijt waren. Van het laten leggen van leidingen tot aan het installeren van onze warmtepomp en cv ketel.

Website: https://www.loodgieterservice.amsterdam
Telefoonnummer: 020 22 65 203


Laminaat laten leggen in uw huis in Amsterdam?

Het leggen van laminaat in uw huis kan een heel karwei zijn zeker als het de eerste keer is. Laminaat leggen is zwaar en precies werk. Wij hebben het uitbesteed aan een laminaat legger uit Amsterdam. Deze vloer expert heeft voor ons ook meteen de plinten in verstek geplaatst. Het eindresultaat is erg mooi en heeft ons veel zweet en tranen bespaart.

Website: https://www.laminaat-laten-leggen.nl/
Telefoonnummer: 06 174 20 376


Glaszetter Amsterdam voor al uw glasschade en dubbel glas vragen

Glasschade is erg vervelend en moet zo snel mogelijk worden gemaakt. Onze ervaring met glaszetter Amsterdam is erg goed. Binnen 30 minuten waren ze ter plaatse en hebben eerst ons kapotte raam voorzien van een noodvoorziening. Wij hebben samen met de glaszetter besloten om dubbel glas te laten terugplaatsen. Dit is iets wat ze ook erg goed, snel en voordelig kunnen doen. Door dubbel glas te laten plaatsen is de kans op glasschade gering en zullen wij het ook merken in de stookkosten.

Website: https://www.glasdistrict.nl/glaszetter-amsterdam/
Telefoonnummer: 020-2148618


Kitbedrijf Amsterdam voor al uw kitwerk

Nadat onze renovatie van ons huis was afgewerkt hebben wij stad en land afgezocht naar een goede kitter voor het afkitten van onze plinten, keuken, wc’s, badkamer en ramen. Kitbedrijf Amsterdam stond erg goed aangeschreven en na ontvangst van een offerte van het kitwerk hebben wij akkoord gegeven. Al het kitwerk is zeer netjes gedaan met de beste materialen. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede kitter in Amsterdam en omstreken.

Website: https://www.kitbedrijf.amsterdam
Telefoonnummer: 020-2420665

Door leaders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *