In ieder huis vindt u glas. Zowel binnen als buiten zijn er verschillende type glas te vinden en zeker wanneer het stormt kan het voorkomen dat er een raam sneuvelt. In geval van glasschade is het tijd om zo snel mogelijk glasservice Amsterdam te bellen en een afspraak te maken om uw raam te vervangen. Wij leggen u hier uit hoe u het glaszetter Amsterdam kunt inzetten.

Wat te doen bij glasschade Amsterdam?

Bij glasschade is het altijd belangrijk om ervoor te zorgen dat er niemand gewond raakt. Mocht u last hebben van glasschade dan kunt u het beste onderstaande stappen doorlopen. Hiermee voorkomt u verwondingen en zorgt u ervoor dat uw glasschade snel en vakkundig wordt gerepareerd.

  • 1. Ruim de glasscherven op met handschoenen en een harde bak, dus geen vuilniszak
  • 2. Maak foto’s van de glasschade voor uw glas verzekering
  • 3. Bel www.glas-service.amsterdam om een glaszetter in te schakelen
  • 4. Uw persoonlijke glaszetter komt binnen 30 minuten bij u langs

Raam vervangen Amsterdam

In geval van glasschade zal het raam moeten worden vervangen. Hierin zijn er verschillende keuzes waar u uit kunt kiezen als het gaat om het type glas wat nieuw geplaatst zal worden. Denk hierbij aan dubbel glas, HR++ glas, enkel glas of veiligheidsglas. Onze glaszetter Amsterdam kan u goed adviseren over het type glas wat in uw situatie het beste zal uitpakken.

Door leaders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *