Via ons partner platform is het nu mogelijk om iedere klus uit te besteden aan een vakman bij u in de buurt, zodat u zeker weet dat u kwaliteit in huis haalt. Viato.nl is een website waar u uw klus kunt plaatsen en direct een reactie ontvangt van een vakman bij u in de buurt.

Vakman aanbod

Viato heeft verschillende vakmannen waar u als huiseigenaar gebruik van kunt maken. Het concept is simpel, u plaatst een klus en binnen 24 uur ontvangt u een passende offerte. U krijgt geen verschillende partijen, maar 1 vakman uitgekozen door Viato waar u uw voordeel mee kunt doen. Kortom een scherpe offerte voor zeer goed werk. Bekijk hieronder een overzicht van de verschillende vakmannen die zijn aangesloten bij Viato.nl:

Voorbeelden van klussen die u kunt plaatsen

Een vakman is een brede term en kan dus verschillende dingen betekenen. Om voor u het beeld iets scherper te krijgen hebben wij hieronder een aantal veelvoorkomende klussen onder elkaar gezet waar u als huizenbezitter Viato voor kunt inschakelen:

Groepenkast laten vervangen

Een groepenkast is het hard van een woning. Als er iets mis gaat in de groepenkast is dat erg vervelend en moet dat zeer snel worden gemaakt. Hiervoor kunt u een elektricien inschakelen via Viato. Naast het vervangen van een groepenkast kunt u ook een nieuwe groepenkast laten aanbrengen in bijvoorbeeld een nieuwbouwwoning.
Bekijk hier deze klus

Laminaat laten leggen

Een klus die vaak gepaard gaat met zwaar- en veel meetwerk is dat van het leggen van een laminaat vloer. Wilt u het leggen van laminaat liever uitbesteden dan kunt u via Viato uw klus snel en vakkundig laten uitvoeren. Naast laminaat leggen kunt u ook terecht voor bijvoorbeeld het aanbrengen van een gietvloer.
Bekijk hier deze klus

Door leaders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *