Goed slapen is erg belangrijk voor uw lichaam en daarom iets waar u goed over na moeten denken alvorens over te gaan tot aankoop. Wij hebben voor u 5 matrassen uitvoerig onderworpen aan verschillende slaap testen. Per matras staat hieronder de uitslag!

Matrassen test 1. Emma matras

Het Emma matras is een mooi matras en daar hadden wij dan ook een hoge verwachting van. Bij binnenkomst hebben wij het matras uitgepakt en neergelegd in onze slaapkamer. De eerste nacht hebben wij wat onwennig geslapen en meteen viel ons op dat het slaapcomfort toch niet is wat wij ervan hadden verwacht.

Het Emma matras krijgt van ons 4 van de 5 sterren.

Matrassen test 2. Felix matras

Door online te zoeken kwamen we het Felix matras tegen. Wat meteen opvalt is dat je 100 dagen mag proefslapen en dat het een betaalbaar matras is. Als je verder gaat kijken blijkt het Felix matras niet helemaal wat het lijkt. Het zijn namelijk gerecyclede matrassen, omdat ze matrassen die retour komen opnieuw bekleden en alsnog verkopen. Ook na onze slaaptest vinden wij dit matras geen aanrader.

Het Felix matras krijgt van ons 3 van de 5 sterren.

Matrassen test 3. Matt sleeps

Naast het Emma matras is het Matt sleep matras een grote naam in de matrassen industrie en één van de eerste die met een vernieuwend matras op de markt is gekomen. Dit is deels ook wel te zien aan de prijs, omdat het matt slaapt matras pas vanaf € 400,-! Het matt sleep matras komt met verschillende slaap eigenschappen.

Het Matt sleep matras krijgt van ons 4 van de 5 sterren.

Matrassen test 4. Anna matras

Als laatste matras hebben wij het ANNA matras getest. De bezorging was vlot net als de prijs vanaf € 199,-. Na 2 nachten slapen merkten wij eigenlijk meteen dat de kwaliteit van het ANNA matras alle andere matrassen oversteeg. Door 4 verschillende hardheden in 1 matras te stoppen heb je als consument alle vrijheid en zekerheid dat je goed slaapt.

Bekijk hier het ANNA matras

Het ANNA matras is in één woord geweldig en geven wij dan ook 5 van de 5 sterren.

Door leaders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *