Glashandel Rotterdam is de specialist die al het glas direct opmaat kan maken en leveren. Glashandel Rotterdam maakt glazen wensen werkelijkheid. Wilt u een uniek ontwerp hebben zoals een glazen achterwand van een keuken of een glazen douchewand dan is Glaszetter Rotterdam de partij voor u. Wij zijn ook direct in te schakelen bij glasschades. Glasschade in Rotterdam is erg vervelend, maar misschien nog vervelender is om een goede en betaalbare partij te vinden die de glasschade voor u komt repareren. Onze Rotterdamsche vrienden uit de glasbranche kunnen u als geen ander helpen met een gebroken raam, offerte voor dubbel glas of het plaatsen van een noodvoorziening in Rotterdam.

 

Gebroken raam

Glasschade voor particulieren en bedrijven is altijd erg vervelend. U wilt natuurlijk dat dit zo snel mogelijk wordt gemaakt door een ervaren glaszetter. Onze contacten in Rotterdam zijn de beste glaszetters die er zijn in omgeving Rotterdam. Wanneer u ze belt voor het repareren van een gebroken raam dan zullen ze u volgens onderstaande stappen helpen:

  1. Bij spoed komen ze langs voor het plaatsen van een noodvoorziening
  2. Ter plaatse bestellen ze nieuw glas mochten ze het zelf niet mee hebben
  3. Bij een vervolg afspraak komen ze het nieuwe glas plaatsen

U ziet het, binnen 3 stappen bent u snel en vakkundig geholpen met een gebroken raam.

 

Dubbel glas offerte aanvraag

Energie zuinig is tegenwoordig het toverwoord in de glasbranche. Daarom is dubbel glas ook erg in trek. Om te besparen op uw energierekening doet u er goed aan om overal in uw huis dubbel glas te laten plaatsen. Een offerte aanvraag kan onze glas partner ook in Rotterdam prima voor u verzorgen. Maak snel een afspraak en ze komen langs om een offerte op maat te maken voor uw woning of bedrijfspand.

Voor isolatieglas zijn er op dit moment speciale subsidies te verkrijgen. Klik hier voor meer info

 

Door leaders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *