Gebogen sleutels het komt altijd wel eens voor. Het slot van je woning beschermd je door weer en wind. En terecht. Je bezittingen zijn natuurlijk het beschermend waard. Na jarenlang gebruik komt het vor dat een slot versleten raakt. Dit kan komen doordat een gebogen sleutel is en hierdoor en slot langzaam verslijt. Ook komt het vaak voor dat een slot stroef wordt omdat het niet onderhouden is. Verroeste sloten, deze komen het vaakst voor en zijn vaak makkelijk te voorkomen. Een klein druppeltje kruipolie per maand helpt vaak al om een slot jarenlang te kunnen gebruiken.

Gebogen en afgebroken sleutels

Is je sleutel gebogen? Dit gebeurt vaker dan je denkt door haastig de deur op slot doen kunnen sleutels snel buigen. Nieuwe sleutels buigen nog goed omdat het staal nog niet “lui” is . Hoe vaker een sleutel buigt hoe eerder deze kan afbreken. Een afgebroken sleutel, dat is een groter probleem. Vooral als de sleutel in slot afbreekt. Als de sleutel vastzit in het slot krijg je deze er niet zomaar meer uit. Een slotenmaker heeft natuurlijk altijd een goede oplossing.

Sloten vervangen Amsterdam

Gaat het slot niet meer open en is het stuk? Dan helpt slotenmaker Amsterdam je graag om je sloten te vervangen. Voor ieder budget is er een oplossing. Zij maken gebruik van SKG gekeurde sloten waardoor je woning weer goed beveiligd is tegen schurken. Wil je de sloten van je woning laten vervangen? Dan kun je deze slotenspecialisten bellen. Verder helpen ze je ook graag wanneer je sleutel is afgebroken of deze vast zit aan de binnenkant van de deur.

Wat kun je doen om je slot te onderhouden?

Door een slot met beleid te gebruiken zorg je ervoor dat de sleutel niet buigt en het slot niet beschadigt raakt. Verder is het belangrijk om 1 keer in de maand je slot en sleutel in te spuiten met een kruipolie. Zo blijft je slot vitaal en kun je er nog jarenlang, zonder problemen, gebruik van maken.

Door leaders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *