isolatie glas subsidie

Isolatie glas subsidie is sinds eind 2016 weer beschikbaar in Nederland. Op deze blog zullen wij een kleine uitleg geven wat de mogelijkheden zijn voor u als consument om gebruik te maken van de subsidie regeling. Op dit moment zijn er een aantal isolatie mogelijkheden populair. Hieronder een aantal mogelijkheden voor het beter isoleren van uw huis.

  • Vloerisolatie
  • Gevelisolatie
  • Spouwmuurisolatie
  • Isolatieglas 
  • Dakisolatie

Wat zijn de voorwaarde

U kunt 20% terug krijgen van het het geinvesteerde bedrag als u twee isolaties laat uitvoeren. Alleen dan heeft u recht op de regeling. Er zijn verschillende combinaties mogelijk. U kunt zelf kijken welke isolatie u huis nodig heeft en dan verschillende offertes aanvragen.

Tevens zijn er mogelijkheden voor het plaatsen van een zonneboilers. Voor het exacte bedrag kunt u klikken op de volgende link van rvo.

U kunt kijken welke zonneboiler en welk bedrag er vergoed word. U kunt op de eerder genoemde pagina ook de voorwaarden lezen voor het terug te vragen gedrag.

2017 Is het jaar van het energie zuiniger maken van het huis, wilt u meer info hierover dan verwijzen wij u graag door naar de volgende website van milieucentrale.

 Meer besparen is meer verdienen

Het gaat goed met de economie, nu kunt u de keuze maken om uw geld op te sparen. Maar de huidige rente standen van de banken maken het niet interessanter om het geld te laten staan.

U kunt beter kijken naar de mogelijkheden om uw huis meer waard te laten worden. Door een beter isolatie word uw huis niet alleen meer waard. Het levensgenot gaat ook vooruit, minder geluidsoverlast of minder kou in huis. Als u kinderen heeft is dit helemaal lekker, minder tocht in huis waardoor uw kinderen sneller ziek kunnen worden.

Glasisolatie partners

Voor de grote steden heeft Klusseninjehuis.nl de beste glaszetters van de grote steden die u duidelijk advies kunnen geven onder elkaar gezet.

U kunt kiezen welk glasbedrijf het best past bij uw regio, deze gasbedrijven kunnen u helpen met het aanvragen van de subsidies.

Voor meer isolatie mogelijkheden en partners volgt in onze volgende posted.

Door leaders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *