Siemens vaatwasser kraantje blijft knipperen

Siemens vaatwasser kraantje blijft knipperen wat moet u doen? Een veel voorkomend defect bij een Siemens vaatwasser is dat het lampje bij het kraantje blijft knipperen. De vaatwasser reageerd nergens meer op, alleen als de stekker uit het stopcontact gehaald word stopt het lampje met branden.

Vaatwasser Reparatie geeft de meest voorkomende oplossing. Dit wil niet zeggen dat dit gelijk de in alle gevallen het defect weg neemt. Maar het is een kleine handeling om kosten te besparen.

Water op de bodemplaat

Als eerste de stekker uit het apparaat zodat er geen spanning meer op de onderdelen komen te staan.

In principe is er geen verschil tussen een inbouw of uitbouw vaatwasser. Het meest voorkomende issue is dat er water op de bodemplaat ligt. Dit water kan er komen omdat er bijvoorbeeld een glaswater via de onderkant van de deur terecht is gekomen. Dus dit wil niet inhouden dat er gelijk een lekkage in de machine zit.

Het defect verhelpen

Siemens vaatwasser kraantje blijft knipperen en dit moet verholpen worden. Dit is niet al te moeilijk, trek de vaatwasser naar voren en demontereer de onderkant van de vaatwasser. Schijn met een lamp onderin de vaatwasser om te kijken of er water op de bodem plaat ligt. Zorg dat de stekker uit het contact is. Als er water ligt kunt u dit drogen met doekjes, als de bodem nagegoeg droog is van het water kan de machine weer in elkaar gezet worden.

Vaatwasser testen

Wel is het een idee voordat de vaatwasser weer geheel gemonteerd word om eerst proef te draaien met de wasmachine. Het kan zijn dat de Siemens vaatwasser kraantje blijft knipperen door water op de bodemplaat. Het kan voorkomen dat er ergens een rubbertje versleten is waardoor er lekkage ontstaan is. Hou dit in de gaten, als het Siemens vaatwasser kraantje blijft knipperen in de toekomst. Dan raden Vaatwasser reparatie aan om een expert via ons te laten komen. Vaatwasser reparatie heeft ervaring met deze machines en alle materialen direct op voorraad.

Wasmachine reparatie

Naast een kapotte vaatwasser komt het ook voor dat uw wasmachine kapot gaat. Ook daar zijn speciale wasmachine reparateurs voor en kunt u bellen voor het maken van een afspraak om uw wasmachine te repareren. Niet altijd kan uw wasmachine worden gemaakt, houdt daarom altijd rekening met de kosten voor het onderzoek.

Door leaders

Eén gedachte over “Siemens vaatwasser kraantje blijft knipperen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *