Verhuislift huren in Amsterdam en omstreken

on in Geen categorie

Het kan voorkomen dat je een groot meubel of ander object in huis hebt welke je van de eerste, tweede, derde of zelfs vierde verdieping wilt verplaatsen naar de begane grond. Alleen er is één probleem, het past niet door de trappen gang. Hier hebben ze een oplossing voor gevonden, namelijk een verhuislift. Dit is een auto met daarop een lange uitschuifbare ladder waarmee grote objecten kunnen worden gelift van een verdieping naar de begane grond.

 

Object liften in hartje Amsterdam

Iets wat veel voorkomt in grote steden als Amsterdam en dan met name oudere panden is dat de gang naar beneden erg smal is. Hierdoor kunnen veel meubelen niet over de trap naar beneden worden getild. Ook in Amsterdam is het daarom makkelijker om een verhuislift te huren. Hiermee is het verplaatsen van grote objecten naar de begane grond een fluitje van een cent.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *